ASIJSKÁ KUCHYNĚ
Nejprodávanější

Kari prášek je univerzální směs koření, které dodá pokrmům bohatou a komplexní chuť.

Směs vietnamského koření na ochucení polévek a asijských jídel

Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni.

Bujón Pho pro přípravu vietnamské polévky Pho. Vložte 1 kostku do 500ml vroucí vody a povařte cca 2-3 minuty. Podávejte s rýžovými nudlemi (150g).

Rybí omáčka je tradiční ingredience především v jihovýchodní asijské kuchyni, známá svou výraznou chutí a vůní. Je vyrobena fermentací ryb s mořskou solí a používá se k...

Korejská japchae omáčka je klíčovou složkou při přípravě tradičního korejského pokrmu japchae, což jsou smažené skleněné nudle s různou zeleninou a často i masem.

Korejská japchae omáčka je klíčovou složkou při přípravě tradičního korejského pokrmu japchae, což jsou smažené skleněné nudle s různou zeleninou a často i masem.

Extra pálivá korejská chilli omáčka s kuřecí příchutí Minimální trvanlivost: 08.05.2025

Tradiční prémiová rybí omáčka vyrobená z nejkvalitnějších ančoviček a mořské soli. Přirozeně fermentovaná po dobu 2 let. Neobsahuje lepek, umělá barviva ani glutamát...